Invitasjon 2021

INVITASJON til

TRONDHJEMSRIDTET 1919

22. - 25. mai 2021

Organisasjonen «Trondhjemsridtet 1919» har gleden av å invitere til det internasjonale veteran MC-løpet Trondhjemsridtet 1919. Løpet gikk i årene 1919-1924 fra Oslo til Trondheim og tilbake til Oslo. I 2021 går løpet ”medurs” til forskjell fra løpene i årene 2012-2019 der vi kjørte ”moturs” - altså en østlig rute nordover og en vestlig rute sørover.

Løpet er åpent for deltakere med veteranmotorsykler produsert tom. 31.12.1945 - FIVA klasse D og Post Vintage – og følger FIVAs regelverk for ”National Event”. Løpet er et enkelt turløp der deltakerne bruker ”roadbook” og kart for å kjøre riktig rute og det er intet konkurranseelement i løpet. Utfordringen er å klare å følge løypa og komme i mål hver ettermiddag.

 

GENERELL INFORMASJON 

Gjeldende dokumenter:

Det henvises til ”Reglement for Trondhjemsridtet 1919” for detaljerte bestemmelser mht. gjennomføring og ansvarsforhold etc. Dette kan lastes ned sammen med påmeldingsskjema og annen informasjon fra våre hjemmesider www.trondhjemsridtet.com

Løypa og veiene for 2021-løpet:

Løypa i 2021 vil være på ca. 1.100 km og går på varierende og historiske veier som i hovedsak mht. terreng og standard ligger nær opp til de veiene som ble benyttet under Trondhjemsridtet 1919-1924. Ruten er forskjellig fra tidligere løp, og går på veier vi regner med frister til ekte gammeldags motorsykkelkjøring. Veiene er av varierende standard og kan stedvis være ganske krevende mht. dekke osv. Noen steder kan det av naturlige hensyn være innlagt alternative ruter, for eksempel ifbm. evt. stengte fjelloverganger. Den enkelte kjører etter et kart og en detaljert ”roadbook” som begge vil bli å finne på våre hjemmesider i god tid før løpet.

Serviceteam og bagasjetransport:

Et serviceteam vil følge løpet for å kunne gi bistand i begrenset omfang til deltakere som har tekniske problemer. Det vil også bli tilbudt transport av personlig bagasje. Nærmere om dette i Løpsreglementet.

 

KRAV TIL MOTORSYKKEL

Løypa er lang og krevende og betinger at sykkelen må være i teknisk god stand.

Syklene skal være i original stand eller være restaurert til original utførelse. Ved påmelding vil sykkelen bli vurdert mht. dette. Før start vil det være en enkel kontroll der løpets tekniske komité kan avvise kjøretøy fra deltakelse i løpet ved manglende sikkerhet eller antatt gjennomføringsevne. Deltakere som ønsker å stille til start med en annen motorsykkel enn den de er påmeldt med må på forhånd ha fått godkjenning for bytte til en annen sykkel, jfr. Løpsreglementet.

 

KRAV TIL FØRER/RYTTER OG PASSASJERER

Løypa går til dels på krevende veier, og i dårlig vær kan det bli en fysisk krevende utfordring å gjennomføre en lang dagsetappe. Lengste etappe er ca. 350 km. Vi forutsetter at man er fysisk skikket for gjennomføring - også ved dårlig og kaldt vær. Adekvat kjøreutstyr må derfor medbringes på sykkelen.

 

PRAKTISKE OPPLYSNINGER


ROADBOOK, KART m/ INNTEGNET LØYPE, STARTPROGRAM etc. BLIR TILGJENGELIG PÅ VÅRE HJEMMESIDER FOR NEDLASTING PRIMO MAI 2021.

Start og Mål blir denne gangen på Gardermoen nord for Oslo, og parkering av følgebiler og tilhengere vil bli tilrettelagt så langt plassen tillater det ved start/målområdet. Det finnes i tillegg mange store kommersielle parkeringsplasser i området pga. flyplassen rett ved.

For de som trenger overnatting i forbindelse med deltakelse i løpet anbefaler vi Park Inn by Radisson, Oslo Airport Hotel West i Musemsveien 26 på Gardermoen vest umiddelbart i nærheten av Start/Mål-området. (Forsvarets Flysamling ligger rett over veien). Rabattert pris (inkl. frokost) til løpsdeltakerne er som følger: Enkeltrom kr. 890,-; Dobbeltrom kr.1.380,-. Lenker til online-bestilling blir lagt ut på løpets hjemmesider www.trondhjemsridtet.com 

Vi anbefaler at du booker rom på dette hotellet snarest da Trondhjemsridtet kun har forhandlet priser og reservering - men ikke garanterer for noen rom. Det finnes for øvrig 3 andre hoteller (Scandic, Clarion og Comfort) innom en avstand på 800m eller kortere.  

 

PROGRAM DAG 1: START - DOMBÅS

Start fra lørdag 22 mai 2021 utenfor Park Inn Hotel i Musemsveien 26. Frammøte senest kl.08.00 for enkel teknisk godkjenning samt innsjekking til løpet. Start fra kl. 09.00. Se egen anvisning for startprosedyre (utgis senere).

Løypa første dag går nordover via Minnesund med kaffe på Espa. Deretter forbi Hamar og Lillehammer til lunsj på Hafjell Hotell og videre opp Gudbrandsdalen med kaffepause på Kvam før målgang på Dombås Hotel hvor det er middag og overnatting.

 

PROGRAM DAG 2: DOMBÅS - RØROS  

Start fra Dombås er søndag 23. juni kl. 08.00. Løypa går via Oppdal (kaffepause) og over Trollheimen til lunsj på Berkåk. Etter lunsj er ruten pt. ikke fastlagt, men vi ender dagens løype på Røros Hotell.

 

PROGRAM DAG 3: RØROS - TRYSIL

Det serveres frokost på hotellet. Deretter har vi omvisning (inkludert) i bergstaden Røros som er en av byene på Unesco’s verdensarv-liste. Lunsj på Kaffestuggu i Røros. Første start er kl. 13.00 mandag 24. mai fra hotellet. Vi kjører via Tolga og Øversjødalen til kaffepause på Johnsgård, og deretter via Drevsjø fram til Radisson Blu Resort i Trysil der vi spiser avslutningsmiddag og overnatter.

 

PROGRAM DAG 4: TRYSIL - MÅL

Første start er kl. 08.00 tirsdag 25. mai. Vi kjører syd for Elverum og tar lunsj på Sand i Odalen (kaffepauser og løype er pt. ikke endelig fastlagt) mot siste stopp og avslutning på Park Inn Hotel i Musemsveien på Gardermoen rundt kl.16:00
 

PRIS 

I prisen for deltakelse inngår alle kaffepauser, frokoster (3), lunsjer (4) og middager (3), mens drikke (bortsett fra vann/kaffe/te) vil den enkelte selv måtte betale. Hver kveld er det felles middag og sosialt samvær. I tillegg inngår bompenger og andre veiavgifter; samt guidet omvisning i Røros. Det blir overnatting på meget gode hoteller, og det er lagt vekt på servering av kortreist norsk mat. Alle som har gjennomført løpet vil få et emaljert løpsmerke.

Prisen for deltakelse og overnatting i dobbeltrom er kr. 6.950 per person, eller kr. 8.250 for deltakelse og overnatting i enkeltrom.

PÅMELDING 

Meld deg på innen 1. desember 2020 på www.trondhjemsridtet.com. Gå inn på «Påmelding/Entry 2021», der detaljert Løpsreglement og Påmeldingsskjema finnes. Last ned Påmeldingsskjemaet, fyll ut og send det deretter som vedlegg på e-post til be-granb@online.no. Du vil etter 1. januar 2021 få en bekreftelse på om du har fått plass i løpet.

Ta gjerne kontakt med en av oss i komiteen for «Trondhjemsridtet 1919» hvis du har spørsmål. Innbetaling for deltakelse må være betalt innen 15. februar 2021.

NB: Ved å innbetale startavgiften har du godtatt betingelsene for deltakelse i arrangementet ihht. Erklæringen som er trykket som en del av Løpsreglementet.

Arrangementskomiteen ønsker deg hjertelig velkommen til «Trondhjemsridtet 1919» i tiden 22. -25. mai i 2021.

 

Styreleder/Clerk of the Course         Økonomi                                     Pressekontakt

Kjell Bjarne Orset                   Bjørn A. Hvaleby                                 Kim Jarre

kborset@gmail.com                 bjorn.hvaleby@gmail.com                   kim.jarre@gmail.com

 (+47) 970 65 169                    (+47) 969 02 361                                 (+47) 930 71 450

 

Løypeansvarlig                           Serviceteam                                        Påmelding

Dag Øby                                  Arne Aarum                                        Bent Granberg

dagoby53@online.no                arne.aarum@gmail.com                       be-granb@online.no

(+47) 452 92 300                      (+47) 917 39 307                                  (+47) 913 75 870         

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.01 | 07:29

Hej Kim
Vag jag förstår kan man anmäla sig (och betala) fram till den 1 Februari.
Rätt ?

...
15.12 | 14:24

Hello friends. Nice to hear from you. In these corona-times we have to take cover- but soon we are on the road again.We are sharing our happy memories!

...
13.12 | 16:29

To Rolf - From Jon & Gill - To wish you and your team best wishes for the 2021 event. Sorry not to be joining you, perhaps 2023? Happy memories , thank you.

...
03.12 | 02:01

Det er notert, og vi har sendt deg påmeldingsskjemaet på mail Torgeir.

...
Du liker denne siden