Blogg "siste nyheter"

Også 1919 -rittet hadde et prøveløp!

De brave herrer som hadde bestemt seg for "Det store motorcycleløbet..." så også poenget med å starte litt forsiktig og få litt erfaring. 29 juni 1919 arrangerte de derfor et kort "Paalidelighetsløb" på ca 300 kilometer.Pålitelighetsløp betød kjøring på bestemte gjennomsnittshastigheter på idealtid, samt passering av etappekontroller på oppgitte tider. Vi kommer til å prøve oss på det samme, så gled deg.
 Løpet gikk på en lang lys sommerdag  fra Kristiania over Sollihøgda og Hønefoss til Krøderen. Derfra videre over Vikersund og Haugsund (- du vet vel at det heter Hokksund idag???) til Kongsberg. Herfra nedover dalen til Hvittingfoss og over åsene til Hof og Sande før man returnerte via Drammen tilbake til Hovedstaden. En liten oppvarming, altså. Hvem i klubben har lyst til å arrangere dette idag? Tar noen utfordringen? Det finnes massevis av morsomme parallelveier langs hele ruten! Meld dere til oss eller clubsekretair Hvaleby -eller direkte til Formanden Peter Sederholm. Frivillige behøves til å lage slike løp som gir NVMC masse oppmerksomhet. Og det kan godt være sykler fra etter 1955....Vi er overbevist om at damene fra Trondheimsrittet 2010 stiller med sine Hondaer!! 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.06 | 13:32

Hello all, thanks a lot for this very nice organisation of the rally. It was memorable for me.
Carsten fran Tyskland

...
17.06 | 06:56

Stort tack

...
16.06 | 19:11

Hej, super bra jobb av alla, tack. Mvh Per Leis

...
12.06 | 09:35

Takker for et fantastisk opplegg, turen var en opplevelse. Er nå vel hjemme og sitter igjen med kun gode minner som jeg tar med meg i mange år.

...
Du liker denne siden