Blogg "siste nyheter"

Noen hemmeligheter / Some secrets from the committee

Komiteen har jobbet i påsken med kart, kjørebeskrivelser, deltakerliste, forlegningsliste, leverandørkontakter osv som forberedelser til komitemøte tirsdag 17 april som blir på start/målstedet  Mortens Kro. Vi nærmer oss jo start!
Etter møtet vil dere finne masse nytt her på hjemmesidene, men vi røper allerede nå noen hemmeligheter:

Antall deltakere er 32, hvorav 16 norske og 16 utenlandske.  Antall deltakende nasjoner er 6 (Norge, Sverige, Tyskland, Danmark, Nederland og England) og snittalder på syklene er 1938. Antall funksjonærer er som før bare 4, men NVMCs formann Peter Sederholm og Sekretær Bjørn Austad Hvaleby vil stille opp i hhv bil og på mc for å hjelpe til hele veien rundt. Antallet personer totalt er 37.
Kjørebeskrivelsene vil bli basert på det internasjonale tulipanpilsystemet som er vanlig i motorsport, både i rally (brukes av Petter Solberg og Sebastien Loeb i WRC!) og challenge så her gjør NVMC et gjennombrudd!
To av komiteen (Arne Bjørn Hoel og Rolf Barry-Berg) vil kjøre opp hele løypa og kvalitetssikre kjørebeskrivelsene 27-28 april, og det vil da bli anledning til å møte oss og gi bidrag til arrangementet 4 uker etterpå! Så føg med! I mellomtiden kan du studere vegkartet for Oslo/Akershus fra 1915. Det var ikke så lett å kjøre seg bort den gang som nå.....

English: The comittee will meet tuesday march 17th, and make final decicions upon most important matters that will be announced here within short. A few secrets: Number of participants is 32, of which 16 are norwegian and the rest representing 5 nations: Sweden, The Netherlands, Denmark, Germany and Great Britain.
Average age of our motorbikes is 1938.
Total number of people involved in the Rally is 37.
Roadbook is being prepared, based on the international tulip-system used f ex by WRC and in challenge - so look forward to a new experience!
Meanwhile you may study the roadmap of the Oslo-area from 1915. Not many roads on which you could get lost then.....Kul
 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

02.04 | 20:02

Er det noen nyheter for Tr ridt 19 til vi som planlegger å delta kan glede oss over mens vi venter på vår og sommer på gammel mc i solskinn

...
22.01 | 02:15

Nei ikke ennå. Vi er midt i innbetalingsperioden og må bli ferdige med dette først. Vi har også flere som melder Interesse vlista kommer når vi har mer oversikt

...
21.01 | 16:07

Hei. Er det klar startliste for løpet nå?

...
17.11 | 07:21

Hei Ole, det går bra - med så gamle sykler er dere garantert plass. Meld dere på innen 1. desember.

...
Du liker denne siden