Blogg "siste nyheter"

2012 løpet

Nye bilder kommer fortløpende!

11. jun, 2012
1

Da er kartholderen på plass

12. mai, 2012
0

Sjekk hvordan det går med sykler til service  Is your bike ready!

Nå har vi lagt ut flg som alle kan studere:
Nye kart m/beskrivelser under linken "Kart med dagsetapper." De gamle kartene er fjernet, og disse nye har noen justeringer i forhold til de gamle. Legg merke til at det er gitt en egen forklarende tekst til bruken av kartene, så les og følgden. Greier du deg uten Roadbook (kommer senere) kan du faktisk kjøre hele løpet allerede! God tur!!
Vi har lagt ut STARTLISTE med 32 deltakere. Vi starter parvis med ett minutts mellomrom, og det starter en norsk og en utenlandsk deltaker pr par. Det satses på Kaldstart- noe som kan gjøre starten litt spennende for noen....Som normalt kan det bli endringer, og det er vi forberedt på. Det er to deltakere fra England som må låne sykler her i Norge og det ser ut til at det blir hhv BMW R69 S (godkjent som unntakstilfelle av Komiteen i høytidelig møte 17 april!!) og forhåpentlig en Motosacoche.Det stiller 6 nasjoner ialt på løpet. I denne forbindelse har vi justert linken "2012 Deltakere" slik at de gamle "startnummerne" er fjernet.

Bue har også lagt ut bilder under linken MCforberedelser hvor du kan se at han får et problem med å få sin 1949 Moto Guzzi ferdig til Ridtet- men han jobber døgnet rundt. Og er det noen som klarer en slik jobb, er det han! Det er ikke gull alt som glimrer......men blank i lakken er den.
Ellers meldes fra Komiteen at en av deltakerne har fått seg en Henderson og neppe blir å se før start.... (Gratulerer) 
Trondhjemsavdelingen er aktiv med å tilrettelegge for mottak av deltakerne 27 mai og å få startet dem (og sendt dem sørover...) 28 mai fra Olavsstøtten på Torget midt i byen. Vi takker for at disse stiller opp og hjelper oss !! 

DELTAKERNE HAR ALLEREDE FÅTT EN DEL PERSONLIG INFORMASJON GJENNOM DROP-BOXEN, BL A KART I BEDRE OPPLØSNING, FORLEGNING/ROMFORDELINGSLISTE OSV. 

20. apr, 2012
0

De første to dokumenter for deltakerinfo ligger nå under "2012 riders Info". Det er Deltakerliste og forlegningsliste. Nye Kart kommer snart- og Eksempel på Roadbook kommer like etterpå. Komplett Roadbook kommer ca 4 mai.

19. apr, 2012
0

Nyeste kommentarer

20.01 | 19:03

Det ska vi nog fixa. Skicka mig ett mail på kim.jarre@gmail.c...

20.01 | 18:48

Hej . Jag heter Peter Johansson och jag är god vän med Per Leis och v...

15.12 | 13:24

Hello friends. Nice to hear from you. In these corona-times we have to t...

13.12 | 15:29

To Rolf - From Jon & Gill - To wish you and your team best wishes for the...